FAQ

Vi anbefaler ikke, at man er flere end 5 deltagere i et rum. I kan godt være 6 deltagere på et hold, men vær opmærksom på at dette koster 150 kroner ekstra. I kan ikke være flere end 6 deltagere i et rum.

Spillet tager 60 minutter + 15 minutter til briefing og introduktion.

Hvis du ikke har modtaget nogen bekræftelse, er den højst sandsynligt endt i dine uønskede mails. Hvis dette ikke er tilfældet, skal du kontakte os og bekræfte din booking.

I må meget gerne ankomme 10-15 min. før jeres booking. Dog vil vi bede jer om ikke at ankomme tidligere, da vi skal have tid til at gøre rummene klar til jer.

Alle vores rum kan spilles på engelsk. Informer blot personalet ved ankomst.

I betaler ved ankomst med enten MobilePay eller kontanter. Vi tager desværre ikke imod betalingskort. Hvis I kommer som firma, kan vi sende en faktura til jer efter besøget (både via CVR og EAN).

Hvis børn skal alene ind i et rum, anbefaler vi, at de er min. 13 år. Hvis børn er ledsaget af voksne, har vi ingen aldersgrænse. Vi anbefaler Alkymisten til denne aldersgruppe.

Klaustrofobi har aldrig været et problem i forhold til vores rum. Alle vores escape rooms er forsynet med en nødknap, som åbner døren med det samme, hvis der skulle opstå akut behov for at komme ud.

Vi har desværre ingen parkering tilknyttet. Vi anbefaler parkering ved Navitas eller Dokk1.