Vi har i alt 5 escape rooms fordelt på tre temaer. Vi har 2xAlkymisten, 1xEnigma og 2xMordet på Oberst Fitzpatrick. Vores identiske rum kan bookes samtidig, hvis to hold ønsker at dyste mod hinanden indbyrdes - f.eks i forbindelse med en julefrokost, polterabend eller et firma arrangement, hvor teambuilding skal være omdrejningspunktet.

ALKYMISTEN

For længe siden levede en berømt alkymist, om hvem det rygtedes, at han havde opdaget den største hemmelighed af alle. Han havde nemlig opdaget the philosophers stone, en sten så magtfuld, at den kunne gøre metal til guld. Find ud af om rygtet taler sandt, men pas på! Alkymisten kommer tilbage om 60 minutter!

8 / 10

2-5 personer

60 minutter

ENIGMA

Du og dit hold er på mission for modstandsbevægelsen! I skal stjæle de hemmelige tegninger over fjendens u-båd fra et kontor I en fjendtlig bunker. I har ladet fjenden tage jer til fange I et forsøg på at komme hurtigere til tegningerne. I har 60 minutter til afhøringen begynder, og på den tid skal I stjæle tegningerne og undslippe!

9 / 10

2-5 personer

60 minutter

MORDET PÅ OBERST FITZPATRICK

1920´ernes regnvåde London.
I er et selskab af detektiver med speciale I det okkulte. En dag modtager I et kryptisk postkort med anmodning om hjælp fra den excentriske og særdeles velhavende Oberst Fitzpatrick. Ved ankomsten til hans hjem får I af tjenestefolkene at vide, at han er blevet brutalt myrdet samme nat. I har nu én time til at opklare mordet, inden politiet kommer og overtager efterforskningen.

9 / 10

2-5 personer

60 minutter