Talent Quest - nyt teambuilding koncept i Århus

Talent Quest er et nyt teambuilding koncept i Århus, hvor vi på en underholdende måde arbejder med medarbejder- og teamudvikling. I samarbejde med Play Your Talent – et nyt innovativt ledelsesværktøj – tester vi alle medarbejderes talenter og synliggør hvor medarbejdere hhv. motiveres og taber energi, samt hvilke opgaver, der passer bedst til hvem.

Talent Quest tilbyder en håndgribelig og legende måde at arbejde med virksomhedens udvikling på. På blot 12 minutter afdækker vi jeres virksomheds talenter og guider jer i, hvordan I kan forstå og bruge resultatet. Det skaber værdi for den enkelte medarbejder, som får indsigt i hvor han eller hun får og taber energi, og det skaber værdi for ledelsen, som får indsigt i den enkelte medarbejders talenter, samt et teams eller en afdelings samlede talentpotentiale.

I vil efter testning blive stillet en række udfordringer i Escape Factorys Escape Rooms. På baggrund af jeres nye indsigt i hinandens talenter, skal I løse udfordringerne alt imens I bliver nøje overvåget af en Erhvervscoach. Coachen vil til sidst føre en dialog med jer om, hvad der skete i rummet og sætte ord på de talenter og den samarbejdskultur, som kom til syne gennem samarbejdet – og ikke mindst hvordan I fremadrettet kan udvikle jer selv, hinanden og jeres samarbejde med henblik på at bringe talenterne bedre i spil, samt øge den daglige trivsel såvel som effektivitet og bundlinje.

PARTNERNE

ESCAPE FACTORY

Escape Factory er den største udbyder af escape rooms i Aarhus.

ACINDRIA

Hos Acindria bruger vi psykologien til at udvikle mennesker - både personligt og på ledelses- og medarbejderniveau. Vi hjælper med at skabe en større forståelse for problematikker og udfordringer som et individ eller en organisation står over for, samt peger på konkrete handlemuligheder, der øger både produktivitet og trivsel.

PLAY YOUR TALENT

Play your talent er et innovativt ledelsesværktøj, der afdækker den skjulte kultur og talentpotentialet i virksomheden. Gennem den digitale platform kan du afdække egne og medarbejderes talenter og få indblik i hvilke talenter der er til stede i virksomheden. Opdag hvilke opgaver, der giver eller dræner den enkelte for energi for således at sætte talenterne bedre i spil. Hermed øges både trivsel og bundlinje, og effektiviteten stiger med op til 30%.

Med Play Your Talent får I et fælles sprog, som gør det muligt at italesætte, hvordan I tænker forskelligt på baggrund af forskellige logikker, og hvordan I kan imødekomme hinandens forskelligheder og skabe bedre samarbejde, trivsel og effektivitet i gruppen.

Play Your Talent er nytænkende, da det tager afsæt i gamification og nyeste forskning, og gør det muligt at arbejde med strategier, talentudvikling, mål og resultater på en simpel, operationel og motiverende måde.

Pakker og priser

Pakke 1

2-10 personer | 1-2 rum

15.995,-

Inkluderer:

  • Oplæg og test i Play Your Talent
  • 1 time i Escape Room med live overvågning
  • Dialog og opsamling med udgangspunkt i live overvågning
  • (fast pris og program uanset antal)

Kontakt os

Pakke 2

11-20 personer | 2-4 rum

21.995.-

Inkluderer:

  • Oplæg og test i Play Your Talent
  • 1 time i Escape Room med live overvågning
  • Dialog og opsamling med udgangspunkt i live overvågning
  • (fast pris og program uanset antal)

Kontakt os