Talent Quest - nyt teambuilding koncept i Århus

Talent Quest er et nyt teambuilding koncept i Århus, hvor vi på en underholdende måde arbejder med medarbejder- og teamudvikling. I samarbejde med Play Your Talent – et nyt innovativt ledelsesværktøj – tester vi alle medarbejderes talenter og synliggør hvor medarbejdere hhv. motiveres og taber energi, samt hvilke opgaver, der passer bedst til hvem.

Talent Quest tilbyder en håndgribelig og legende måde at arbejde med virksomhedens udvikling på. På blot 12 minutter afdækker vi jeres virksomheds talenter og guider jer i, hvordan I kan forstå og bruge resultatet. Det skaber værdi for den enkelte medarbejder, som får indsigt i hvor han eller hun får og taber energi, og det skaber værdi for ledelsen, som får indsigt i den enkelte medarbejders talenter, samt et teams eller en afdelings samlede talentpotentiale.

I vil efter testning blive stillet en række udfordringer i Escape Factorys Escape Rooms. På baggrund af jeres nye indsigt i hinandens talenter, skal I løse udfordringerne alt imens I bliver nøje overvåget af en Erhvervscoach. Coachen vil til sidst føre en dialog med jer om, hvad der skete i rummet og sætte ord på de talenter og den samarbejdskultur, som kom til syne gennem samarbejdet – og ikke mindst hvordan I fremadrettet kan udvikle jer selv, hinanden og jeres samarbejde med henblik på at bringe talenterne bedre i spil, samt øge den daglige trivsel såvel som effektivitet og bundlinje.

PARTNERNE

ESCAPE FACTORY

Escape Factory er den største udbyder af escape rooms i Aarhus.

ACINDRIA

Hos Acindria bruger vi psykologien til at udvikle mennesker - både personligt og på ledelses- og medarbejderniveau. Vi hjælper med at skabe en større forståelse for problematikker og udfordringer som et individ eller en organisation står over for, samt peger på konkrete handlemuligheder, der øger både produktivitet og trivsel.

PLAY YOUR TALENT

Play your talent er et innovativt ledelsesværktøj, der afdækker den skjulte kultur og talentpotentialet i virksomheden. Gennem den digitale platform kan du afdække egne og medarbejderes talenter og få indblik i hvilke talenter der er til stede i virksomheden. Opdag hvilke opgaver, der giver eller dræner den enkelte for energi for således at sætte talenterne bedre i spil. Hermed øges både trivsel og bundlinje, og effektiviteten stiger med op til 30%.

Med Play Your Talent får I et fælles sprog, som gør det muligt at italesætte, hvordan I tænker forskelligt på baggrund af forskellige logikker, og hvordan I kan imødekomme hinandens forskelligheder og skabe bedre samarbejde, trivsel og effektivitet i gruppen.

Play Your Talent er nytænkende, da det tager afsæt i gamification og nyeste forskning, og gør det muligt at arbejde med strategier, talentudvikling, mål og resultater på en simpel, operationel og motiverende måde.

Pakker og priser

Pakke 1

2-10 personer | 1-2 rum

15.995,-

Inkluderer:

  • Oplæg og test i Play Your Talent
  • 1 time i Escape Room med live overvågning
  • Dialog og opsamling med udgangspunkt i live overvågning
  • (fast pris og program uanset antal)

Kontakt os

Pakke 2

11-20 personer | 2-4 rum

21.995.-

Inkluderer:

  • Oplæg og test i Play Your Talent
  • 1 time i Escape Room med live overvågning
  • Dialog og opsamling med udgangspunkt i live overvågning
  • (fast pris og program uanset antal)

Kontakt os

Få ny energi til holdet hos Escape Factory

I midten af Aarhus ligger Escape Factory, der tilbyder udfordringer til grupper i form af forskellige escape rooms, som man skal forsøge at bryde ud af. Denne aktivitet er både god til familier og vennegrupper, men også som teambuilding for virksomheder og deres medarbejdere, der ønsker at styrke sammenholdet i gruppen. Ved at skulle løse opgaverne sammen skabes entusiasme og en fornyet energi til jeres hold og jeres fællesskab som kollegaer. Teambuilding bidrager især til at øge motivationen og forbedre kommunikation og samarbejde. I øger desuden tolerancen over for hinanden, hvilket kan forebygge konflikter, og sidst men ikke mindst er det en sjov måde at lære hinandens styrker og svagheder at kende på.

 

Lær at samarbejde på nye og kreative måder

Vores escape rooms er en oplagt måde at forsøge at fremme samarbejde, teambuilding og kreativitet på. Det gælder især i arbejdsgrupper fra virksomheder, hvor det kan være en fordel at lære hinanden bedre at kende i en underholdende atmosfære, inden det videreføres i hverdagen på arbejdspladsen. Netop derfor kan vi hjælpe med at sammentømre grupper gennem den kommunikation og kreativitet, der er nødvendig for at klare opgaverne og bryde ud af escape rooms.

Dyst mod hinanden i gruppen

I kan også vælge at give oplevelsen et ekstra pift ved at dele jeres gruppe op i hold og konkurrere mod hinanden i en intern dyst. To af vores rum findes nemlig i to identiske eksemplarer. Holdene får altså de samme opgaver og spørgsmål, og kæmper dermed på lige fod om at være de hurtigste til at bryde ud af rummet. På den måde øges både motivationen og samarbejdet internt på holdene, når der kommer mere på spil. Samtidig skabes en stærk holdånd, og I får muligheden for at lære hinanden at kende på en ny måde.

Derfor er escape rooms gode til teambuilding

Hos os i Aarhus har vi stor erfaring med arrangementer bestående af store grupper. Vores fem escape rooms har plads til op til 30 personer, så I kan prøve teambuilding på tværs af mange forskellige grupper. Det er for eksempel oplagt at besøge os i forbindelse med udviklingsdage i jeres virksomheder eller til julefrokoster. Derudover kan vi danne rammerne for en polterabend eller blot en sjov dag med vennerne. Ring altid gerne til telefon +45 51 15 50 80 eller skriv til mail info@escapefactory.dk for at booke et rum eller høre nærmere om konceptet i Aarhus.